Пријава за субвенционисани ПОС уређај - Трговци

Пријава за субвенционисани ПОС уређај - Трговци

Не пропустите шансу да обезбедите бесплатано коришћење ПОС терминала уз субвенционисану трговачку накнаду 

Уколико сте мали трговац, и у последњих годину дана нисте прихватили плаћање рачуна платним картицама, а желите да унапредите своје ПОСловање, позивамо Вас да искажете заинтересованост за ПОС програм путем контакт форме у наставку а ми ћемо Вас благовремено обавестити о статусу ваше пријаве.

Препоручујемо Вам да се претходно упознате са условима ПОС програма и потребној документацији на следећим страницима: Општи услови за трговце, Процес пријављивања за трговцеСагласност и изјаве које се дају у оквиру ПОС програма и Политика приватности. 

Листу банака које су укључене у спровођење ПОС програма и врсте ПОС терминала које су у њиховој понуди, можете да погледате овде.

Молимо Вас да пажљиво уносите податке и пре слања пријаве проверите да ли су тачни. Препоручујемо да посебно обратите пажњу да ли је исправан матични број правног лица јер ће пријаве са погрешним матичним бројем аутоматски бити одбијене.  

Подаци о трговцу:

Да ли сте у протеклих 12 месеци прихватили картична плаћања? *

Контакт подаци:


Број потребних ПОС уређаја:

Пријава за ИПС
(за инстант плаћања путем ИПС QR кода):ВИШЕ О ПОС ПРОГРАМУ

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати