ПОС програм

ПОС програм

Програм за подршку увођењу електронског плаћања (ПОС програм)

Унапреди ПОСловање!

У оквиру Националне иницијативе за безготовинско плаћање Бољи начин, покренут је Програм подршке увођењу електронског плаћања код предузетника, микро и малих предузећа и државних институција који у претходних 12 месеци нису прихватали безготовинско плаћање платним картицама. Планирано је да се опреми 25.000 продајних места широм Србије да прихватају безготовинска плаћања и тако олакша домаћим привредницима и институцијама да унапреде пословање и задовољство корисника.

Шта нуди ПОС програм?

Корисницима програма биће обезбеђена бесплатнa инсталација и коришћење уређаја или софтвера за прихват безготовинских плаћања (ПОС терминал или e-commerce решење) у трајању до годину дана уз субвенционисану трговачку накнаду по најповољнијим условима на тржишту. Након истека бенефицираног периода не постоје додатне обавезе, а додељене уређаје/софтвере је могуће надаље користити по условима који се договоре са жељеном банком.

Коме је ПОС програм намењен?

  • Корисници програма могу да буду предузетници, микро и мала предузећа и државне институције који желе да модернизују своје пословање и својим купцима омогуће безготовинско плаћање.

  • Један од најважнијих услова је да нису у протеклих годину дана прихватали безготовинско плаћање платним картицама.

  • Програм је посебно интересантан за обвезнике фискализације који желе да уведу безготовинско плаћање, било да су по први пут увели фискалне касе према новом Закон о фискализацији (Службени гласник РС, бр 153/20, 96/21) или су фискалну касу имали од раније.

    На пример, програм ће бити погодан за стоматологе, фризерске салоне и салоне лепоте, фитнес центре, спортске клубове, пекаре, бутике, цвећаре, занатлије попут молера, керамичара, електричара, као и оне који немају обавезу поседовања фискалне касе (нпр таксисти). 

Планирано је да ПОС програмом буде предвиђена могућност за пријаву за различите врсте ПОС уређаја: all-in-one уређај, класичан ПОС, softPOS или e-commerce решење.

Како да се пријавите за ПОС програм?

Више информација о условима коришћења и пријави за ПОС програм, можете да извршите кликом на САЗНАЈ ВИШЕ

Понуда је ограничена!

Унапредите ПОСловање! Искористите прилику да понудите савремене начине плаћања својим корисницима.

Пријавите се за ПОС програм

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати