PaySpot се придружио иницијативи Бољи начин као прва институција електронског новца

PaySpot из Новог Сада је прва институција електронског новца која се придружила Националној иницијативи за безготовинско плаћање - Бољи начин у циљу пружања подршке предузетницима, микро, малим привредницима и институцијама у дигитализацији пословања и увођењу безготовинских плаћања. Иницијатива има за циљ стварање бољих услова за развој и подстицање свих видова безготовинског плаћања као практичнијих, поузданијих и ефикаснијих метода плаћања у односу на кеш. 

Новосадска компанија PaySpot пружа широк спектар платних услуга, укључујући издавање електронског новца и прихватање платних инструмената. Њихове услуге су доступне у филијалама и кроз мрежу заступника широм Србије, нудећи корисницима стандардна и прилагођена решења за безготовинска плаћања. 

Национална иницијатива за безготовинско плаћање Бољи начин је заједнички пројекат Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH и компанија MasterCard и Visa, а спроводи се под окриљем develoPPP програма Немачког савезног министарства за економску сарадњу и развој (БМЗ), у сарадњи са НАЛЕД-ом и Министарством финансија.

Више о PaySpot-у можете пронаћи на њиховом сајту.
 

Тагови:

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати