Одржано финално извлачење наградне игре

У последњем извлачењу јесењег круга наградне игре "Узми рачун и победи 2021", додељено је пет аутомобила "fijat 500L" и три стана у Београду.

Највредније награде - два стана у насељу Земунске капије и један у Београду на води, добили су Милан Амиџић из Београда, Силвана Јашаровић из Београда и Јелена Шајковић из Београда.

Срећне добитнике наградне игре "Узми рачун и победи 2021", из базена у студију Радио-телевизије Србије са рекордних 13.019.010 коверата, извукао је виолониста Стефан Миленковић.

Добитници аутомобила "fijat 500L" су Јулијана Павловић из Београда, Неда Срђан из Уздина, Ксенија Југовић из Новог Београда, Раде Радић из Руменке и Марија Малешевић из Панчева.

Пошиљка коју је потписала Вукосава Вујовић из Панчева, која је извучена као потенцијална добитница "fijata 500L", није исправна, јер је један рачун у коверти био мањи од 100 динара.

Извлачење је пратила комисија чији су чланови - Зоран Јовановић из Пореске управе Министарства финансија, Александар Станојовић из Народне банке Србије, Драгослав Глишовић из Пореске управе, Ирена Раковић из Министарства трговине, туризма и телекомуникација, и председница комисије Станија Вишекруна из Министарства државне управе и локалне самоуправе.

Извлачењу је присуствовала и министарка трговине, туризма и телекомуникација Татјана Матић која је истакла да је број коверата фантастичан.

Акција је била успешна и говори да грађани желе да дају допринос борби против сиве економије, што је кључно, оценила је Матић.

Ово је било шесто, последње извлачење јесењег круга наградне игре "Узми рачун и победи 2021".

Током јесењег круга, додељено је укупно 30 аутомобила "fijat 500L" и осам станова у Београду - седам у насељу "Земунске капије" и главна награда - стан у "Београду на води".

Наградну игру је организовала Влада Србије, уз подршку НАЛЕД-а.

Право учешћа су у јесењем кругу имали сви пунолетни грађани Србије који су послали коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. априла, са минималним појединачним износом од 100 динара.

Све информације о наградној игри грађани могу пронаћи на сајту www.узмирацун.рс, а на располагању им је и контакт-центар преко имејла kontakt@uzmiracun.rs, за сва додатна питања и подршку.

Тагови:

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати